Elérhetőség: +36 20 566 55 74
E-mail: info@kerekparhaz.hu

Kerékbárház
Belépés regisztrált felhasználóknak

Kártyás fizetés szolgáltatója: Kártyás fizetés szolgáltatója: CIB Bank Zrt. Elfogadott kártyák: Elfogadott kártyák: MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro Árgarancia »

A Gepida kerékpár története

Kevesen tudják, hogy a Gepida kerékpárok Magyarországon készülnek. A Gepida bicikliket gyártó Olimpia Kft. története 1993-ban kezdődött egy budapesti garázsban. Az alapító eleinte Olaszországból készen importált kerékpárok értékesítésével foglalkozott, azonban 1998-ra a cég annyira kinőtte magát, hogy megvásárolta a piacon már 1990 óta jól csengő Gepida márkanevet.

A cég ezután a mai, XVI.kerületi telephelyükre költözött és a mennyiségi bicikligyártásról a minőségi kerékpárok készítésére állt át. A Gepida termékei között ma már szinte minden célra és minden korosztálynak találunk megfelelő kerékpárt, a népszerű futóbicikliktől a profiknak fejlesztett trekking kerékpárokig. A Gepida márka ma már 20 országban van jelen, az Olimpia Kft. tervezői pedig hatalmas szakértelemmel dolgoznak a mindenki számára elérhető és kényelmesen használható kerékpárok fejlesztésén.

Kerékpárház ár: 69.900 Ft
szín:bordó, grafit
méret:45cm
Kerékpárház ár: 74.900 Ft
szín:rózsaszín
méret:30,5cm
Kerékpárház ár: 74.900 Ft
szín:grafit
méret:35,5cm
Még több Gepida kerékpár

Milyen Gepida kerékpárt válasszak?

A Gepida márkanév alatt az egész családnak találunk biciklit. A legkisebbeknek futókerékpárok segítenek megszeretni a két keréken száguldás élményét, de akadnak a kínálatban kényelmes városi és sportos trekking modellek is.

Bicikli iskolába járáshoz

A Gepida kerékpárok között számos gyermek modell is szerepel - a gyártó kiemelt küldetésének tekinti, hogy a legkisebbekkel is megszerettesse a sportot. Az Aluha, Bolia és Gilpil bicikli modellek kimondottan a legifjabbakank készültek. Ezek a könnyű, divatos megjelenésű biciklik kiválóan alkalmasak arra, hogy iskolába tekerjenek velük, de egy családi kerékpártúrán is megállják a helyüket.

Városi kerékpározás kényelmesen

A Reptila kerékpárokat kifejezetten kényelmes, városi biciklizéshez fejlesztették ki. Egyenes tartással, könnyedén ülhetünk a nyeregben, a váz könnyen átléphető, és bőven jut hely a csomagok rögzítésére is. A Bleda biciklikkel akár a tömegközlekedési eszközökre is felszállhatunk, könnyűek, kis helyet foglalnak – nagy segítséget jelentenek az ingázás során.

Sport Gepida biciklivel

Ha kerékpár, akkor biciklitúra! Akár az aszfalton szeretünk száguldani, akár úttalan utakon bicikliznénk, a Gepida kerékpárok mindenhol hűséges társaink lehetnek. A Mundo, Ruga és Sirmium mountain bike modellek terepkerékpározáshoz kiválóak, a Bandon versenykerékpárt pedig úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb sebességet érhessük el vele az aszfalton. Akik hosszú útra indulnának, az Alboin biciklikkel találják meg a számításukat. Ezek a kerékpárok rendkívül jól terhelhetőek, akár egész napos kerékpártúrákon is kényelmesen hajthatók.