Tel: +36 20 254 45 12 H-P 10-18h
E-mail: info@kerekparhaz.hu

Kerékbárház
Belépés regisztrált felhasználóknak

Kártyás fizetés szolgáltatója: Kártyás fizetés szolgáltatója: CIB Bank Zrt. Elfogadott kártyák: Elfogadott kártyák: MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro Árgarancia »

A Kerékpárház tulajdonosa és üzemeltetője a Berguson Kft.

A Berguson Kft. családi vállalkozás. 1995. március 1-én nyitottuk meg kerékpárüzletünket Budapesten, Óbudán. Kezdetben használt kerékpárok adásvételével foglalkoztunk. Majd ezt évek alatt fokozatosan felváltotta az új kerékpár kereskedelem.

Kerékpár szaküzletünk kiemelkedő partnere a Merida, Caprine, Kelly's kerékpármárkáknak. Büszkék vagyunk arra, hogy 2008, 2009, 2010, 2011. év legeredményesebb Merida kerékpár, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011. év a legeredményesebb Caprine kerékpár 2012-2013. év legeredményesebb Kelly's kerékpár forgalmazó elismerést kaptuk a gyártóktól.

Az elmúlt évek folyamán jelentősen nőtt az igény a kerékpárok weben történő vásárlására. Ezért 2011. novemberében megnyitottuk kerékpár webáruházunkat.

Kerékpár webáruházunk nem kíván élni azzal az általános üzletpolitikával, hogy versenyképes árat a webshopokban a kötelező, illetve a plusz szolgáltatások elhagyásával lehet csak nyújtani.

Olyan szolgáltatásokat nyújtunk a nálunk rendelt kerékpárod mellé, amiknek valóban hasznát veszed, és más kerékpárüzletekben nem találsz. Legyen szó akár akciós, vagy leértékelt kerékpárról, az ár ezeket a szolgáltatásokat minden esetben tartalmazza:


- Élettartam vázgarancia, Egy éves ingyenszerviz, Ingyenes téli nagygenerál, Ingyenes kiszállítás


Célunk, hogy kerékpár webáruházunk kínálata minél szélesebb legyen. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az igényednek megfelelő típusokból ne csak az aktuális, hanem a korábbi évek akciós kínálatából is tudj válogatni.

Szemléletünk, hogy egy kerékpár weben történő értékesítése ugyanakkora - esetenként még nagyobb - figyelmet és gondosságot igényel, mint a szaküzletben.

Kerékpár webáruházunkban megtalálható kerékpártípusok:


- MTB kerékpár, Országúti kerékpár, BMX kerékpár, Trekking kerékpár, Cross trekking kerékpár, Városi kerékpár, 29" MTB kerékpár, Gyermek kerékpár, Fixi kerékpár, Dirt/Street kerékpár, Folding kerékpár


Arról, hogy pontosabban mit takarnak ezek a fogalmak, segítséget kapsz a rövid filmjeinkből.

Kerékpár Webáruházunkban leginkább a következő márkák közül válogathatsz:


- Merida, GT, Kelly's, Caprine, Gepida, Alpina, UMF, Hello Kitty, Mongoose, Mali, Wheeler.


Fent említett összes kerékpármárka forgalmazójával közvetlen, személyes kapcsolatunk biztosítja az esetleges felmerülő problémák  rugalmas kezelését.

Kerékpárüzletünk minden munkatársa aktív kerékpáros, munkánkra nem csak kötelezettségként, hanem hivatásként tekintünk.


Nagy András

Cégvezető