Elérhetőség: +36 20 566 55 74
E-mail: info@kerekparhaz.hu

Kerékbárház
Belépés regisztrált felhasználóknak

Kártyás fizetés szolgáltatója: Kártyás fizetés szolgáltatója: CIB Bank Zrt. Elfogadott kártyák: Elfogadott kártyák: MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro Árgarancia »

A Merida kerékpár története

A Merida kerékpárokat gyártó cég már 1972 óta van jelen a piacon. A tajvani székhelyű vállalkozás eredetileg a Raleigh Nottingham észak-amerikai cég számára készített bicikliket, de nem kellett sokáig várni arra, hogy világméretű, saját márkával rendelkező kerékpár gyártóvá nőjje ki magát.

A Merida cégnek ma már 5 gyára van, ezek közül 1 Tajvanon, 3 Kínában, 1 pedig Németországban üzemel. Minden egyes Merida kerékpár modell hosszú tervezés eredménye: a gyártók minden apró beállítást, új koncepciót a Multivan Merida Biking Team profi sportolóival együttműködve fejlesztenek. Az új kerékpár típusokat mindig a Merida németországi központjába szállítják, a sorozatgyártás pedig csak akkor kezdődhet, ha a biciklik már az összes európai és nemzetközi szabványnak megfelelnek.

Kerékpárház ár: 84.900 Ft
szín:ciánkék
méret:7,5"
Kerékpárház ár: 84.900 Ft
Ajánlott fogyasztói ár: 99.900 Ft
szín:metálfekete-fehér-kék
méret:10,5"
Kerékpárház ár: 89.900 Ft
Ajánlott fogyasztói ár: 109.900 Ft
szín:metálfehér-antracit-sötétvörös
méret:18", 20"
Még több Merida kerékpár

Mikor válasszak Merida kerékpárt?

Bár a Merida kerékpárokat elsősorban sportolóknak tervezték, ezek a gondosan összeállított, kényelmes, minőségi bicklik hobbikerékpározásra is kiváloan alkalmasak. Azoknak, akiknek a biciklizés során a kényelem és a biztonság a fő szempont, a Merida kerékpárok nem fognak csalódást okozni.

Extrém kerékpáros kalandok

Legyen szó akár trial versenyekről, akár egy kőkemény off road kihívásról, a Merida minden igényre felkészült. A Hardy modellek jó társak a kerékpáros "akrobatikában", jól bírják a rázkódást, esést, ugratásokat. A One-Eight és One-Sixty biciklik kiválóak downhill túrákhoz, hiszen a vázteleszkóp elnyeli az ütéseket és a legmeredekebb lejtőn is biztonságos fogást bizotsít.

Biciklik az aszfalt királyainak

Ha sebesség, akkor Merida Scultura vagy Ride! Ezek a kerékpárok igazi versenybiciklik, amelyekkel az országúti biciklibajnokokat megszégyenítő sebességgel száguldhatunk. Persze szelídebb motorosok, pardon, biciklisek is találhatnak maguknak kényelmes, aszfaltra való modelleket – ők például a Merida Road kerékpárokat keressék.

A legkisebbek is nyeregben érezhetik magukat!

Mivel ezek a biciklik tényleg igazán gondosan kialakítottak, jó szívvel ajánljuk őket a legkisebb családtagokank is. A Merida már 12”-os kerékmérettől kínál kerékpárokat, a Matts modellek pedig egészen a középiskola elejéig elkísérhetik az ifjú sportolókat.